🤩 🧅 Զարմանալի է, թե ինչպես է կարմիր սոխը բարելավում ձեր սիրտը, մաշկը և քունը։

Մենք այն կտրատում ենք մանր կտորների, ավելացնում աղցաններին կամ խուսափում ենք դրանից՝ վատ շնչառությունը կանխելու համար… Եվ այնուամենայնիվ, կարմիր սոխը կարող է շատ հզոր բույս լինել ձեր առողջության համար։ Այո, այս բանջարեղենը, որը հաճախ իջեցվում է պարզ բաղադրիչի կարգավիճակին, իրականում բաղկացած է քիչ հայտնի սննդային գանձերից։

Եվ ամենազարմանալին ի՞նչն է։ Դրա ազդեցությունները հայտնի են նույնիսկ այն ժամանակ, երբ ամեն օր փոքր քանակությամբ եք ուտում։

Կարմիր սոխի անսպասելի օգտակար հատկությունները առողջության համար

🤩 🧅 Զարմանալի է, թե ինչպես է կարմիր սոխը բարելավում ձեր սիրտը, մաշկը և քունը։

Արդյունավետ բնական հակաբորբոքային միջոց Դուք բախվու՞մ եք հոդերի թեթև ցավերի կամ հաճախակի ալերգիաների հետ։ Քվերցետինը՝ հակաօքսիդանտ, որը մեծ քանակությամբ առկա է կարմիր սոխի մեջ, օգնում է բնականաբար մեղմել բորբոքումները։ Պարզ լուծում՝ ձեր մարմնի ամենօրյա ցավերը մեղմելու համար՝ առանց համակարգված կերպով դեղորայքի դիմելու։

Այն հոգ է տանում ձեր սրտի մասին

Ցածր խոլեստերին, արյան շրջանառության բարելավում, ավելի կայուն արյան ճնշում… Կարմիր սոխը խթանում է սրտանոթային համակարգը՝ շնորհիվ իր ծծմբային միացությունների։ Փոքր խոհարարական ժեստ՝ կայուն դրական ազդեցություններով։

Այն օգնում է կարգավորել արյան շաքարի մակարդակը Հետազոտությունները ցույց են տվել, որ կարմիր սոխը կարող է բարձրացնել ինսուլինի զգայունությունը։ Սա արժեքավոր հատկություն է նրանց համար, ովքեր վերահսկում են իրենց արյան շաքարի մակարդակը կամ ձգտում են ավելի լավ վերահսկել նախաշաքարախտը կամ տիպ 2 շաքարախտը։

Իմունիտետի բնական աջակցություն Իր վիտամին C-ի, ֆլավոնոիդների և հակաբակտերիալ հատկությունների շնորհիվ կարմիր սոխը խթանում է օրգանիզմի բնական պաշտպանությունը։ Իդեալական է ձմռանը դիմակայելու կամ ձեր իմունիտետը ողջ տարվա ընթացքում պահպանելու համար։

Ավելի առողջ մաշկ Այն խթանում է արյան դետոքսիկացիան և պայքարում օքսիդատիվ սթրեսի դեմ, ինչը արտացոլվում է մաշկի վրա՝ ավելի քիչ թերություններ, ավելի պայծառ գույն և հանգիստ տեսք։ Փորձեք մաշկի համար, որը հակված է թերությունների։

Այն խթանում է հիշողությունը

Քվերցետինը ոչ միայն ֆիզիկական օգուտներ է տալիս. այն նաև պաշտպանում է ուղեղը։ Աջակցելով նեյրոններին և սահմանափակելով ուղեղի բորբոքումը՝ այն կարող է նույնիսկ օգնել կանխել տարիքային որոշ ճանաչողական խանգարումներ։

Այն ամրացնում է ոսկորները Ուսումնասիրությունը ցույց է տվել, որ այն կանայք, ովքեր պարբերաբար սոխ են կերել, ունեցել են ոսկրային ավելի լավ խտություն։ Սա քիչ հայտնի, բայց խոստումնալից հայտնագործություն է հաճախ նվազագույնի հասցված բանջարեղենի համար։

Այն կարող է պաշտպանիչ դեր խաղալ որոշ քաղցկեղների դեմ Առանց բուժում լինելու հավակնության, կարմիր սոխի ծծմբային միացությունները ցուցաբերում են պաշտպանիչ ազդեցություն որոշ քաղցկեղների, մասնավորապես մարսողական համակարգի քաղցկեղների դեմ։ Եվս մեկ պատճառ՝ այն ձեր ճաշացանկում ներառելու համար։

Ավելի առողջ բերանի խոռոչի համար Դրա բնական հակամանրէային հատկությունները օգնում են կարգավորել բերանի խոռոչի բակտերիաները, պաշտպանել լնդերը և, անսպասելիորեն, վերականգնել շնչառությունը մարսողությունից հետո։

Դաշնակից քնի և տրամադրության համար

Իր պրեբիոտիկների շնորհիվ կարմիր սոխը խթանում է աղիքային լավ բակտերիաները։ Արդյունքը՝ ավելի հավասարակշռված միկրոբիոտա, ավելի հանգիստ քուն և ավելի հանգիստ հոգեվիճակ։

Ինչպե՞ս հեշտությամբ ավելացնել այն ձեր ուտեստներին։

Բարակ շերտերով՝ խրթխրթան աղցանի մեջ

Կտրատած՝ լավաշի կամ սենդվիչի մեջ

Տապակած՝ կարրիի, ձվածեղի կամ վոկի մեջ

Խառնած՝ տնական վինեգրետի հետ

Հում վիճակում՝ մի քիչ կիտրոնի հյութով և մի պտղունց աղով

Մի քանի փոքր նախազգուշական միջոցներ

Եթե դուք ունեք զգայուն ստամոքս, սկսեք փոքր քանակությամբ ուտել։

Եթե դուք արյունը նոսրացնող դեղեր եք ընդունում, նախապես դիմեք բժշկի խորհրդատվության։

Կիսվել սոց․ ցանցերում