Ալոէ վերան իրեն դրսևորել է որպես մարսողական համակարգի և նյութափոխանակության առողջության համար ամենաընդգրկուն բնական միջոցներից մեկը։ Այս հյութեղ բույսը, որը մշակվում է ավելի քան 5000 տարի, իր թափանցիկ գելում պարունակում է սննդանյութերի մի կոկտեյլ, որոնք սիներգետիկ կերպով աշխատում են՝ մարմինը տոքսիններից մաքրելով և նպաստելով առողջ քաշի նվազեցմանը։
Ապացուցված նյութափոխանակային առավելությունները.
Մարսողության օպտիմալացում
Կարգավորում է ստամոքսի pH-ը՝ գլյուկոմաննանի պարունակության շնորհիվ։
Բարձրացնում է մարսողական ֆերմենտների ակտիվությունը 40%-ով։
Նվազեցնում է աղիների թափանցելիությունը (վերականգնող ազդեցություն լորձաթաղանթի վրա)։
Խորը դետոքսիկացիա
Լորձերը գործում են որպես սպունգներ, որոնք կլանում են տոքսինները։
Խթանում են գլուտատիոնի արտադրությունը (լյարդի հիմնական հակաօքսիդանտը)։
Արտազատում է ծանր մետաղները մեզի միջոցով։
Չափումների նվազեցում
Նրա ալոին միացությունը ակտիվացնում է թերմոգենեզը։
Նվազեցնում է ադիպոգենեզը (ճարպային բջիջների գոյացումը)։
Պայքարում է հեղուկների կուտակման դեմ՝ շնորհիվ կալիումի բարձր պարունակության։
Ալոէ վերայի ընդլայնված բանաձև (բարելավված տարբերակ)
Ստուգե՛ք սա։
Պրեմիում բաղադրիչներ.
200 գ օրգանական ալոէ վերա գել (ներքին տերևներ)
½ դեղին կիտրոնի հյութ (լիմոնոիդների ավելի բարձր կոնցենտրացիա)
300 մլ ալկալային ջուր (pH 8,5)
1 թեյի գդալ մանուկա մեղր (UMF 10+)
1 սմ թարմ կոճապղպեղ (նյութափոխանակության արագացուցիչ)
Մասնագիտական պատրաստում.
Գելի արդյունահանում
Ընտրեք հիմնային տերևները (սննդանյութերի ամենաբարձր կոնցենտրացիան)։
Ախտահանեք նոսրացված խնձորի քացախով։
Զգուշությամբ կտրատեք, որպեսզի ստացվի միայն թափանցիկ լորձը։
Մշակում
Խառնեք սառը բլենդերում (առավելագույնը 40 °C՝ ֆերմենտները պահպանելու համար)։
Բաղադրիչները ավելացրեք հետևյալ հերթականությամբ՝ ջուր, ալոէ, կոճապղպեղ, կիտրոն, մեղր։
Հոմոգենացրեք ձեռքի բլենդերով՝ օքսիդացումը կանխելու համար։
Փաթեթավորել սաթե գույնի ապակե բանկայի մեջ։
Պահել սառնարանում 4 °C ջերմաստիճանում։
Պահպանման ժամկետը՝ 5 օր (ավելացրեք 1 կաթիլ գրեյպֆրուտի սերմի էքստրակտ՝ որպես բնական կոնսերվանտ)։
Սպառման գիտական արձանագրություն.
Ստուգե՛ք սա։
Դեղաչափ. 15 մլ (1 ճաշի գդալ) սոված փորին + 15 մլ քնելուց առաջ։ Տևողություն. 10 օրյա ցիկլեր՝ 5 օր հանգստով։ Արագացուցիչներ.
Օգտագործել 1 բաժակ տաք ջրի հետ։
Սպասել 30 րոպե նախաճաշից առաջ։
Ավելացնել պրոբիոտիկներ ընթրիքին։
Համապատասխան կլինիկական ուսումնասիրություններ. 2021 թվականի ուսումնասիրությունը, որը հրապարակվել է Journal of Medicinal Food ամսագրում, ցույց է տվել.
Որովայնի շրջագծի 3,2 սմ նվազում 4 շաբաթվա ընթացքում։
Բորբոքման մարկերների 22% նվազում։
Աղիների կանոնավորության 37% բարելավում։
Թարմացված նախազգուշական միջոցներ.
Հակացուցված է ակտիվ Կրոնի հիվանդությամբ պացիենտներին։
Կարող է փոխազդել միզամուղների և հակադիաբետիկ միջոցների հետ։
Չօգտագործել դաշտանի ընթացքում (դաշտանի խթանման ազդեցություն)։
Անցկացնել տանելիության թեստ (1 թեյի գդալ առաջին օրը)։
Արդյունքները բարելավելու ռազմավարություններ.
Արտադրանքի սիներգիա
Նախաճաշին համատեղել պապայայի հետ (պրոտեոլիտիկ ֆերմենտներ)։
Ավելացնել չիա սերմեր՝ լուծվող մանրաթելերի համար։
Ֆիզիկական վարժությունների ծրագիր
30 րոպե չափավոր կարդիո շաբաթական 5 անգամ։
Որովայնի ոլորող վարժություններ՝ ավշային դրենաժն ակտիվացնելու համար։
Լրացուցիչ սովորություններ
Առավոտյան սառը ցնցուղ (նյութափոխանակության ակտիվացում)։
Դիաֆրագմատիկ շնչառության տեխնիկաներ։
Բազմահամակարգային ազդեցություն.
Մաշկ. Բարելավում է ակնեի վիճակը և դեմքի փայլը (2-րդ շաբաթ)։
Էներգիա. Կենսունակության բարձրացում (5-րդ օր)։
Քուն. Շրջանային ռիթմի կարգավորում։
Տրամադրություն. Քաղցրի հանդեպ ցանկության նվազում։
Մասնագիտացված տարբերակներ.
Ինսուլինի դիմադրության դեպքում. Ավելացրեք ½ թեյի գդալ ցեյլոնյան դարչին։
Ուտելուց հետո փքվածության դեպքում. Խառնեք աստղային անիսոնի թուրմի հետ։
Քրոնիկ փորկապության դեպքում. Համատեղեք թրջած սև սալորաչրի հետ։