🥄 Ընդամենը 2 գդալ առավոտյան՝ և վերջ ցավերին ու տագնապին

Ի՞նչ կասեք, եթե մի պարզ պատրաստված ըմպելիք կարողանա թեթևացնել հոդացավերը, բարձրացնել էներգիան և օգնել կարգավորել արյան շաքարի մակարդակը։ Այս բնական միջոցը, որն օգտագործում է բաղադրիչներ, որոնք, ամենայն հավանականությամբ, արդեն ունեք ձեր խոհանոցում, ժողովրդականություն է վայելում։ Եվ դա զարմանալի չէ։

🥄 Ընդամենը 2 գդալ առավոտյան՝ և վերջ ցավերին ու տագնապին

Ինչո՞ւ է այս ըմպելիքը հետաքրքիր:

Դրա յուրաքանչյուր բաղադրիչ հայտնի է իր առավելություններով, իսկ միասին դրանք ստեղծում են սիներգետիկ և ներդաշնակ խառնուրդ։ Ահա դրանց հատկությունների մասին որոշ կոնկրետ մանրամասներ։

Հինգ հիմնական բաղադրիչների առավելությունները

Հում մեղր: Մեղրը բնական հակաօքսիդանտ է, որը նվազեցնում է բորբոքումները, նպաստում է մարսողությանը և ապահովում էներգիայի մեղմ հոսք՝ առանց արյան շաքարի մակարդակի հանկարծակի բարձրացման։

Դարչին: Այն կարգավորում է արյան շաքարի մակարդակը, նպաստում է սրտանոթային համակարգի առողջությանը և պարունակում է բազմաթիվ հակաբորբոքային նյութեր։

Քրքում: Քրքումը հայտնի է իր ակտիվ բաղադրիչով՝ կուրկումինով, որը թեթևացնում է հոդացավերը, պաշտպանում է բջիջները ծերացումից և աջակցում է ուղեղի ճիշտ աշխատանքին։

Խնձորի քացախ: Այս քացախը բարելավում է մարսողությունը, վերահսկում է արյան շաքարի մակարդակը, նպաստում է կալցիումի յուրացմանը և բարձրացնում է իմունիտետը՝ շնորհիվ իր խմորման հատկությունների, որոնք բնականաբար հարուստ են պրոբիոտիկներով։
Չիայի սերմեր: Հարուստ են օմեգա-3-ով, կալցիումով և բջջանյութով, դրանք օգտակար են ոսկրերի և սրտի առողջության համար և օգնում են կայունացնել արյան շաքարի մակարդակը։

Ինչպե՞ս պատրաստել այս տնական առողջարար խառնուրդը:

Բաղադրիչներ:

1 ճաշի գդալ հում մեղր

½ թեյի գդալ աղացած դարչին

½ թեյի գդալ քրքումի փոշի

1 ճաշի գդալ խնձորի քացախ

1 ճաշի գդալ չիայի սերմեր

Մոտ 200 մլ տաք ջուր կամ տաք բուսական ըմպելիք (նուշի, վարսակի և այլն)

Պատրաստման քայլեր:

Թրմեք չիայի սերմերը: Փոքր տարայի մեջ խառնեք սերմերը մոտ 100 մլ տաք ջրի հետ։ Թողեք թրմվի 10-15 րոպե, մինչև դրանք դառնան դոնդողանման։

Խառնեք փոշիները: Բաժակի մեջ խառնեք դարչինը և քրքումը։

Ավելացրեք հեղուկները: Ավելացրեք խնձորի քացախը, ապա մեղրը։ Մանրակրկիտ խառնեք, մինչև մեղրը լիովին լուծվի։

Ավելացրեք չիայի սերմերը: Ավելացրեք չիայի դոնդողանման զանգվածը խառնուրդին և խառնեք մինչև համասեռ դառնալը։

Անմիջապես վայելեք: Կարող եք կարգավորել համը՝ ավելացնելով մի փոքր կիտրոնի հյութ կամ մի պտղունց սև պղպեղ (պղպեղը նպաստում է կուրկումինի յուրացմանը)։

Ե՞րբ և ինչպե՞ս օգտագործել այս ըմպելիքը:

Էներգիայի ընդհանուր բարձրացման համար: Օգտագործեք օրը մեկ անգամ առավոտյան՝ դատարկ ստամոքսին։
Հոդացավերի դեպքում: Օրը երկու անգամ (առավոտյան և երեկոյան)։
Արյան շաքարի մակարդակը վերահսկելու համար: Խմեք ուտելուց 15-20 րոպե առաջ։

Ինչո՞ւ արժե այս ըմպելիքն ընդգրկել ձեր սննդակարգում:

Քանի որ այս ըմպելիքը պարզ է, բնական և հեշտությամբ հասանելի, այն միաժամանակ բազմաթիվ առավելություններ է ապահովում՝ նպաստում է մարսողությանը, թեթևացնում է հոդերի լարվածությունը, բարելավում է նյութափոխանակության հավասարակշռությունը… Առևտրային հավելումների ավելի մեղմ այլընտրանք է։

Կիսվել սոց․ ցանցերում