Օգտակար

Ոչ բոլորը գիտեն՝ ինչպես ճիշտ օգտագործել սխտորի ճզմիչը

Եթե ​​դուք հաճախ կամ գոնե պարբերաբար սխտոր եք ավելացնում ձեր ճաշատեսակներին, ապա հավանաբար օգտագործում եք սխտորի մամլիչ։ Սակայն Lemurov.net-ին հայտնի դարձավ, որ շատերը սխալ են օգտագործում նման օգտակար սարքը։

Ոչ բոլորը գիտեն՝ ինչպես ճիշտ օգտագործել սխտորի ճզմիչը

Այսպիսով, դուք վերցնում եք սխտորի մեխակները և հանում դրանց կեղևները։ Եվ սա է գլխավոր սխալը։ Փաստորեն, պետք չէ մեխակները մաքրել. անհրաժեշտ քանակությամբ դրանք դնել անմիջապես կեղևի մեջ՝ սխտորով մամլիչով և քամել։

Ոչ բոլորը գիտեն՝ ինչպես ճիշտ օգտագործել սխտորի ճզմիչը

Մաքուր միջուկը դուրս կգա անցքերի միջով, բայց ավելորդ կեղևը կմնա ներսում. պարզապես հեռացրեք այն:

Ոչ բոլորը գիտեն՝ ինչպես ճիշտ օգտագործել սխտորի ճզմիչը

Այս մեթոդը, ի դեպ, ոչ միայն նվազեցնում է բաղադրիչի պատրաստման ժամանակը, այլև պարզեցնում է այն, ինչպես նաև թույլ չի տալիս մատների ներթափանցումը հատուկ հոտով։ Դուք ներսի հետ կապի մեջ չեք։ Բայց նախ պետք է լվանալ մեխակները։

Ոչ բոլորը գիտեն՝ ինչպես ճիշտ օգտագործել սխտորի ճզմիչը

Հետաքրքիր փաստ! Սխտորի մամլիչից օգտվում են ոչ միայն ԱՊՀ-ի բնակիչները. Այս սարքը հայտնի է շատ երկրներում: Եվ նույնիսկ հայտնի խոհարարները, անշուշտ, իրենց զենքերում ջարդիչ ունեն: Լեգենդար Ջեյմի Օլիվերը բացառություն չէ։

Ոչ բոլորը գիտեն՝ ինչպես ճիշտ օգտագործել սխտորի ճզմիչը

Սխտորը մանրացնելը ջարդիչ օգտագործելու միակ միջոցը չէ։ Կան ուրիշներ, և նրանք ձեզ անպայման կզարմացնեն։ Նայեք սարքի երկու բռնակների ծայրերին. մեկի վրա դուք կգտնեք խորշ, որի կենտրոնում անցք կա, իսկ երկրորդի վրա կա մի փոքրիկ քորոց: Այսպիսով, բալի հատապտուղը դրեք խորշի մեջ, միացրեք բռնակների ծայրերը և վոյլա: Փոսը հեշտությամբ կհեռացվի: Նույնը կարելի է անել կեռասի հետ։

Իսկ սխտորի մամլիչում դուք կարող եք մանրացնել գրեթե ցանկացած ապրանք, որը պետք է արագ կտրատվի, օրինակ, սոուսների համար: Ավելացնել և սեղմել կապարը, անչոուսը, սոխի կտորները և ձիթապտուղները: Իսկ եթե սև պղպեղը տրորեք ոլոռի մեջ, ապա այս ձևով ավելացնելուց հետո ուտեստը կդառնա ավելի բուրավետ, կծու և ավելի կծու։

Բացի այդ, սխտորի մամլիչը հեշտությամբ կարող է հաղթահարել ընկույզը, օրինակ՝ ընկույզը, պնդուկը, նուշը և գետնանուշը: Մաքրման այս մեթոդը ոչ միայն կպահանջի մի փոքր ջանք, այլև կազատվի այն բեկորներից, որոնք անպայման կհայտնվեն պատյանը մուրճով կոտրելիս։

Ճի՞շտ եք օգտագործել սխտորի մամլիչը:

Կիսվել սոց․ ցանցերում