Մեզանից շատերը մաղադանոսն օգտագործում են որպես համեմունք՝ ապուրների, աղցանների և այլ ճաշատեսակների մեջ: Թարմ և բուրավետ կանաչին ճաշատեսակներին ոչ միայն վառ համ և բույր է հաղորդում, այն նաև հարստացնում է ճաշերը վիտամիններով:Մաղադանոսը նաև հզոր միզամուղ է, որը վերացնում է այտուցվածությունը, միզուղիների ինֆեկցիաները և այլ խնդիրներ:
Հենց մաղադանոսի՝ հեղուկն օրգանիզմից անվտանգ ձևով հանելու վրա է հիմնված:Մաղադանոսը՝ նիհարելու համար
Բաղադրիչների քանակը նշված է մեկ օրվա չափաբաժնի համար: Հաշվի առնելով լավ արտահայտված միզամուղ էֆեկտը՝ խորհուրդ չի տրվում ավելացնել նշված չափաբաժինը: Քրոնիկ հիվանդությունների, ինչպես նաև հղիության դեպքում այս ըմպելիքը կարելի է խմել միայն բժշկի հետ խորհրդակցելուց հետո:Բաղադրիչներ 1 Եռման ջուր լցրեք մաղադանոսի վրա:2 Թողեք թրմվի 20 րոպե և անցկացրեք թանզիֆով (марля):Մաղադանոսն օրգանիզմից հանում է տոքսինները, ինչպես նաև արագացնում է նյութափոխանակությունը:Խորհուրդ չի տրվում օգտագործել այս միջոցը հինգ օրից ավել:


- 5 ճաշի գդալ մանրացրած մաղադանոս
- 1 լ ջուր