Արագ նիհարելու ամենաարդյունավետ եղանակը

Օգտակար

Մեզանից շատերը մաղադանոսն օգտագործում են որպես համեմունք՝ ապուրների, աղցանների և այլ ճաշատեսակների մեջ:

Թարմ և բուրավետ կանաչին ճաշատեսակներին ոչ միայն վառ համ և բույր է հաղորդում, այն նաև հարստացնում է ճաշերը վիտամիններով:

Մաղադանոսը նաև հզոր միզամուղ է, որը վերացնում է այտուցվածությունը, միզուղիների ինֆեկցիաները և այլ խնդիրներ:

Արագ նիհարելու ամենաարդյունավետ եղանակը

Հենց մաղադանոսի՝ հեղուկն օրգանիզմից անվտանգ ձևով հանելու վրա է հիմնված:

Մաղադանոսը՝ նիհարելու համար

Արագ նիհարելու ամենաարդյունավետ եղանակը

Բաղադրիչների քանակը նշված է մեկ օրվա չափաբաժնի համար: Հաշվի առնելով լավ արտահայտված միզամուղ էֆեկտը՝ խորհուրդ չի տրվում ավելացնել նշված չափաբաժինը: Քրոնիկ հիվանդությունների, ինչպես նաև հղիության դեպքում այս ըմպելիքը կարելի է խմել միայն բժշկի հետ խորհրդակցելուց հետո:

Բաղադրիչներ

  • 5 ճաշի գդալ մանրացրած մաղադանոս
  • 1 լ ջուր

Պատրաստման եղանակը

1 Եռման ջուր լցրեք մաղադանոսի վրա:

2 Թողեք թրմվի 20 րոպե և անցկացրեք թանզիֆով (марля):

Մաղադանոսն օրգանիզմից հանում է տոքսինները, ինչպես նաև արագացնում է նյութափոխանակությունը:

Խորհուրդ չի տրվում օգտագործել այս միջոցը հինգ օրից ավել:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց ARMBLOG–ը

Կայքից արգելվում է նյութը պատճենել

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

Կիսվել սոց․ ցանցերում