Հայտնի կոնֆետների տնական տարբերակը
Տանը կարող եք պատրաստել հայտնի կոկոսի «Raffaello» կոնֆետների անալոգը: Սա ցածր կալորիականությամբ հյուրասիրություն է, ուստի նույնիսկ նրանք, ովքեր դիետա են պահում, կարող են իրենց թույլ տալ մի քանի քաղցրավենիք: Պետք չէ ոչինչ թխել, ընդամենը 5 բաղադրիչ և Raffaello կոնֆետները պատրաստ են, ասել է «Food for Every Day» ալիքի հեղինակը։
Նուշի վրա լցնել եռման ջուր (15-20 հատ) և թողնել 15 րոպե։ Այս տեխնիկայի շնորհիվ դուք կարող եք հեշտությամբ մաքրել ընկույզները: Սպիտակ շոկոլադը (80 գ) դնել ջրային բաղնիքի մեջ և սպասել, մինչև կտորներն ամբողջությամբ լուծվեն։
Թասի մեջ դնել 9% կաթնաշոռ (300 գ), շաքարի փոշի (1 թեյի գդալ) և կոկոսի փաթիլների կեսը (50 գ): Խառնել և լցնել հալված սպիտակ շոկոլադի մեջ։ Լավ մանրացնել պատառաքաղով (ոչ բլենդերով)՝ կոտրելով կաթնաշոռի կտորները։ Դնել սառնարանում 15-20 րոպե։ Այս ընթացքում կոկոսի բեկորները կուռչեն, իսկ խառնուրդը կխտանա։ Անհրաժեշտության դեպքում ավելացրեք ավելի շատ չիպսեր, որպեսզի խմորը խտանա, որպեսզի այն կարողանա ձեռքով վարվել:
Մաքրած նուշը չորացրեք տապակի մեջ կամ ջեռոցում։ Մնացած կոկոսի փաթիլները (50 գ) լցնել ափսեի մեջ։ Կաթնաշոռային զանգվածից տորթ պատրաստեք։ Կենտրոնում դրեք նուշ։ Ներսից նուշով հարթ գնդիկ ձևավորեք։ Գլանել կոկոսի փաթիլների մեջ։ Փոքր սափրվելու դեպքում կոնֆետներն ավելի էլեգանտ տեսք ունեն: Տնական Raffaello քաղցրավենիքներն ավելի համեղ են, քան խանութից գնվածները: