Խոհանոց

Ինչո՞ւ են փորձառու խոհարարները ձվերը եփելիս լուցկիները թավայի մեջ են դնում

Ձվերը առանց կեղևը ճաքելու պինդ եփելու համար կարող եք օգտագործել անսովոր, բայց արդյունավետ մեթոդ։

Դա անելու համար բավական է ջրի մեջ մի քանի լուցկի ավելացնել, գուցե մոտ 5 հատ:

Խորհուրդ է տրվում նախ ջարդել լուցկիներից ծծմբի գլուխները։

Ինչո՞ւ են փորձառու խոհարարները ձվերը եփելիս լուցկիները թավայի մեջ են դնում

Եթե ​​ձեռքի տակ լուցկիներ չկան, փոխարենը կարող եք օգտագործել փայտե ատամհատիկներ։

Ձվերը եփելիս պարզապես ատամհատիկները տեղադրեք ջրի մեջ:

Այս մեթոդը կօգնի կանխել ճաքերը և պահպանել խաշած ձվերի էսթետիկ տեսքը՝ աղցանների կամ այլ ուտեստների մեջ օգտագործելու համար։

Այժմ դուք գիտեք մի պարզ հնարք, որը կօգնի ձեզ պինդ եփել ձվերն առանց ճաքելու և պահպանել իրենց գրավիչ տեսքը։

Նյութը հրապարակման պատրաստեց ARMBLOG–ը

Կայքից արգելվում է նյութը պատճենել

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

Կիսվել սոց․ ցանցերում