Ինչո՞ւ են փորձառու խոհարարները ձվերը եփելիս լուցկիները թավայի մեջ են դնում
Ձվերը առանց կեղևը ճաքելու պինդ եփելու համար կարող եք օգտագործել անսովոր, բայց արդյունավետ մեթոդ։Դա անելու համար բավական է ջրի մեջ մի քանի լուցկի ավելացնել, գուցե մոտ 5 հատ:Խորհուրդ է տրվում նախ ջարդել լուցկիներից ծծմբի գլուխները։
Եթե ձեռքի տակ լուցկիներ չկան, փոխարենը կարող եք օգտագործել փայտե ատամհատիկներ։Ձվերը եփելիս պարզապես ատամհատիկները տեղադրեք ջրի մեջ:
Այս մեթոդը կօգնի կանխել ճաքերը և պահպանել խաշած ձվերի էսթետիկ տեսքը՝ աղցանների կամ այլ ուտեստների մեջ օգտագործելու համար։Այժմ դուք գիտեք մի պարզ հնարք, որը կօգնի ձեզ պինդ եփել ձվերն առանց ճաքելու և պահպանել իրենց գրավիչ տեսքը։