Խոհանոց

Կարկանդակ պատրաստելու ճապոնական տեխնոլոգիա. Արդյունավետ, պարզ և համեղ

Թույլ տվեք այսօր ձեզ հետ կիսվել բաժակներով կարկանդակ պատրաստելու գաղտնիքներով։ Ճապոնիայում հաճախ այսպես են պատրաստում թխած մթերքները։

Այն պարզապես հիանալի տեսք ունի, այնպես որ, եթե ցանկանում եք զարմացնել ձեր հյուրերին, հատկապես երեխաներին, պատրաստեք այն:

Կարկանդակ պատրաստելու ճապոնական տեխնոլոգիա. Արդյունավետ, պարզ և համեղ

Մեզ անհրաժեշտ կլինեն հետևյալ ապրանքները.

  • Մի պտղունց վանիլային շաքար և աղ; 100 գրամ կարագ (յուղայնություն 82%) և շաքար;
  • Փխրեցուցիչ – 10 գ; Կեֆիր (յուղայնություն 2,5%) – 100 մլ; Մի բաժակ ալյուր; մի քանի խնձոր;
  • Շաղ տալու համար՝ 50 գրամ շաքարավազ և մեկ թեյի գդալ դարչին։

Կարկանդակը բաժակի մեջ պատրաստել հետևյալ կերպ.

Դուք չեք կարող անել այս բաղադրատոմսը առանց խառնիչի: Ձվերը հարում ենք՝ ավելացնելով մի քիչ աղ և շաքար։ Դուք պետք է ավարտեք փարթամ ու մեծացած զանգվածով։

Մի կտոր կարագ հալեցնում ենք միկրոալիքային վառարանում, ավելի լավ է նաև կեֆիրը մի փոքր տաքացնել, այդ ամենը ավելացնել ձվերին և հարել ևս մեկ րոպե։

Դրանց վրա ավելացրեք փխրեցուցիչ և ամբողջ ալյուրը։ Վերցրեք կերամիկական բաժակներ, յուրաքանչյուրը քսեք մի փոքր յուղով և կիսով չափ լցրեք խմորով։

Վերևում դնել խնձորի շերտերը և շաղ տալ դարչինով և շաքարով: Այս կարկանդակները պատրաստվում են բաժակի մեջ 180 աստիճան ջերմաստիճանում 35-40 րոպե։ Խմորը կարող եք մատուցել անմիջապես բաժակների մեջ (ուղղակի թող սառչի):

Եփել հաճույքով!

Նյութը հրապարակման պատրաստեց ARMBLOG–ը

Կայքից արգելվում է նյութը պատճենել

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

Կիսվել սոց․ ցանցերում