3 լիտրանոց կաթից պատրաստում եմ մեկ կիլոգրամ պանիր՝ համեղ, բնական և առանց քիմիական նյութերի

Խոհանոց

Տնական կոշտ պանիր. բաղադրատոմս

Բաղադրությունը:

3 լիտր թարմ կաթ;

4 ձու;

2 ճաշի գդալ թթվասեր;

Աղ՝ ըստ ճաշակի։

Պատրաստում:

Կաթնային բանաձևի պատրաստում.

Թարմ կաթը լցնել մաքուր տարայի մեջ։

Ձվի խառնուրդի պատրաստում.

Առանձին ամանի մեջ հարում ենք 4 ձուն աղով և թթվասերով, մինչև հարթ լինի։

Խառնող բաղադրիչները.

Ձվի խառնուրդը ավելացնել կաթի մեջ՝ մանրակրկիտ խառնելով։

Կաթսայի պատրաստում.

Մեծ կաթսայի մեջ ստեղծեք տրիվիտ՝ օգտագործելով մի քանի շերտ սրբիչներ:

Տեղադրեք բանաձևի տուփը այս դարակի վրա:

Ջերմային բուժում.

Ջուրը լցնել տապակի մեջ, որպեսզի ջրի մակարդակը լինի տարայի մեջտեղից բարձր։

Ջուրը բերեք եռման աստիճանի և զանգվածը եփեք չափավոր ջերմության վրա 26-28 րոպե։

Լարում:

Քամեք տարայի պարունակությունը քամոցի մեջ դրված շորով:

Պանրի Սեղմում:

Քամած պանիրը փաթաթել ու դնել մամլիչի տակ։

Գիշերը թողնել ճնշման տակ:

Պատրաստի պանիր.

Առավոտյան դուք կունենաք իսկական պինդ պանիր՝ պատրաստ ուտելու։

Այս տնական կոշտ պանիրը համեղ և բնական հավելում է ձեր սեղանին: Բարի ախորժակ!

Նյութը հրապարակման պատրաստեց ARMBLOG–ը

Կայքից արգելվում է նյութը պատճենել

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

Կիսվել սոց․ ցանցերում