Բիսկվիթ պատրաստելու իտալական բաղադրատոմս․ բոլոր բաղադրիչներից 12 գդալ, և հրաշալի բիսկվիթը պատրաստ է

Խոհանոց

Բաղադրամասեր

Ձու՝ 3 հատ,

Շաքարավազ՝ 12 ճաշի գդալ,

Արևածաղկի ձեթ՝ 12 ճաշի գդալ,

Կաթ՝ 12 ճաշի գդալ,

Ալյուր՝ 12 ճաշի գդալ,

Փխրեցուցիչ՝ 7 գրամ,

Կիտրոնի կեղև եւ հյութ,

Շաքարի փոշի։

Պատրաստման եղանակը․

Նյութը հրապարակման պատրաստեց ARMBLOG–ը

Կայքից արգելվում է նյութը պատճենել

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

Կիսվել սոց․ ցանցերում