Ընկերուհիներիցս մեկն ինձ խորհուրդ տվեց ձու եփել ատամի փայտիկներով։ Հիմա ես միշտ այդպես եմ պատրաստում

Խոհանոց

Մի անգամ գնացի իմ լավ ընկերուհու մոտ։ Մինչ մենք խոհանոցում նստած թեյ էինք խմում, ես նկատեցի, որ նրա վառարանի վրա ձվեր են եռում, իսկ կաթսայի մեջ մի քանի փայտիկ է լողում։ Իհարկե, ինձ հետաքրքրեց դա։

Ընկերուհիներիցս մեկն ինձ խորհուրդ տվեց ձու եփել ատամի փայտիկներով։ Հիմա ես միշտ այդպես եմ պատրաստում

Ընկերուհիս կիսվեց, որ նա միշտ այդպես է անում հիմա: Եթե ​​ձվերը խաշում եք ատամհատիկներով, ապա սպիտակուցը երբեք դուրս չի հոսում, նույնիսկ եթե կեղևի վրա փոքր ճաքեր կան։ Բայց թե ինչու է դա տեղի ունենում, նա չկարողացավ բացատրել:

Ընկերուհիներիցս մեկն ինձ խորհուրդ տվեց ձու եփել ատամի փայտիկներով։ Հիմա ես միշտ այդպես եմ պատրաստում

Ընկերուհիներիցս մեկն ինձ խորհուրդ տվեց ձու եփել ատամի փայտիկներով։ Հիմա ես միշտ այդպես եմ պատրաստում

Որոշեցի ինքս տեղեկություններ փնտրել, բայց հասկանալի ոչինչ չգտա։ Հետո մտածեցի, որ ինքս կփորձեմ դա անել։ Ավելին, ես դիտմամբ մի ճաքած ձու մնացածի հետ դրեցի կաթսայի մեջ:

Ընկերուհիներիցս մեկն ինձ խորհուրդ տվեց ձու եփել ատամի փայտիկներով։ Հիմա ես միշտ այդպես եմ պատրաստում

Եվ գիտեք, դա իսկապես աշխատեց: Չգիտեմ, թե ինչպես են «աշխատում» ատամի փայտիկները, բայց էֆեկտը միանգամայն իրական է ստացվել։ Դուք գիտեի՞ք այս տեխնիկայի մասին։ Կարո՞ղ է ինչ-որ մեկը հստակ բացատրել, թե ինչպես է այն աշխատում: Եթե ​​տեղյակ եք, խնդրում ենք կիսվել տեղեկություններով մեկնաբանություններում։

Ընկերուհիներիցս մեկն ինձ խորհուրդ տվեց ձու եփել ատամի փայտիկներով։ Հիմա ես միշտ այդպես եմ պատրաստում

Նյութը հրապարակման պատրաստեց ARMBLOG–ը

Կայքից արգելվում է նյութը պատճենել

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

Կիսվել սոց․ ցանցերում