Կաթը լցնում ենք հավի ազդրերի վրա և կափարիչով փակում։ Հյութալի և համեղ ոտիկներ ոսկեգույն խրխրթան կեղևով

Խոհանոց

Միայն ռեստորանում է հավն այսպես պատրաստվում։

Բաղադրիչներ

Հավի ազդրեր – 1 կգ

Կաթ – 1 բաժակ

Ջուր – 200 մլ

Ձու – 2 հատ

Ալյուր – 1 ճաշի գդալ

Աղ, պղպեղ, համեմունքներ, կծու պղպեղ – ըստ ճաշակի։

Պատրաստման եղանակ՝

Լվանում ենք ոտքերը և չորացնում դրանք թղթե սրբիչներով։

Ազդրերը դնել խորը տապակի մեջ և լցնել կաթով և ջրով։

Եփել մարմանդ կրակի վրա 20 րոպե։

Ալյուրը խառնել աղի, պղպեղի և կարմիր կծու պղպեղի հետ։

Ձուն հարում ենք հարիչով։

Հավի ձողիկները հանում ենք թավայից և թաթախում ձվի մեջ, այնուհետև ալյուրի մեջ և տապակում բուսայուղի մեջ բոլոր կողմերից մինչև ոսկե դարչնագույն դառնալը։

Բարի ախորժակ։

Նյութը հրապարակման պատրաստեց ARMBLOG–ը

Կայքից արգելվում է նյութը պատճենել

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

Կիսվել սոց․ ցանցերում