Խնձորի կեղևը շատ օգտակար միկրոէլեմենտներ և վիտամիններ է պարունակում, այդ պատճառով էլ բժիշկները խորհուրդ են տալիս խնձորը կեղևով ուտել:Բայց զգույշ եղեք, խանութից գնված խնձորի գեղեցկությունը շատ խաբուսիկ է…Խնձորներին գեղեցիկ, շուկայական տեսք հաղորդելու համար դրանք ոսկով են պատում, որը շատ վնասակար է:
Լավ է, որ կա այս հեշտ միջոցը՝ խնձորի կեղևը մաքրելու համար:Ինչպես լվանալ խնձորըՁեզ պետք կգան
Խանութից գնած խնձոր
Սոդա
Կիտրոնի հյութ
Տաք ջուր
Ինչ է պետք անել1 Եռման ջուր լցրեք խնձորի վրա:
2 Ոսկի նստվածքը, որն առկա է խնձորի վրա, անմիջապես կերևա: Ինչ սարսափելի է…
3 Խնձորի վրա սոդայի և կիտրոնի հյութի խառնուրդ լցրեք:4 Վրան տաք ջուր լցրեք:5 Խնձորի կեղևը մաքրեք, տրորեք ատամի խոզանակով:6 Արդյունքում մաքուր և ոչ վնասակար խնձոր կունենաք: