Այսօր պատրաստելու ենք Տորթ Թագավորական դուետ․ Անչափ նուրբ, համեղ և քնքուշ մի տորթ, որն իսկապես իր թագավորական անվանը շատ է համապատասխանում։ Իսկ մուսը առանձնահատուկ թեթևություն կտա այս հատապտղային հրաշքին։Բաղադրիչներ
Խմոր -Ձու – 3 հատ
Շաքարավազ կամ փոշին – 100 գր․
Աղ 1 պտղունց
Կակաո – 2 ճ․ գդ․
Ալյուր – 60 գր․
Կիտրոն – մի քանի կաթիլ
Մուսի մեկ շերտի համար սպիտակ շոկոլադով
Սերուցք – 150 մլ 28-30 % յուղայնության հրուշակեղենի համար նախատեսված
Շաքարավազ – 1 ճ․ գդ․
Ձու -1 հատ
Սպիտակ շոկոլադ – 100 գր․
Ժելատին – 3 գր․
Մուսի երկրորդ շերտի համար սև դառը 70%-անոց շոկոլադով
Սերուցք – 150 մլ 28-30 % յուղայնության հրուշակեղենի համար նախատեսված
Շաքարավազ – 1 ճ․ գդ․
Ձու -1 հատ
Դառը 70%-անոց Սև Շոկոլադ – 100 գր․
Ժելատին – 3 գր․
Տիրամիսու թխվածքաբլիթներ և հատապտուղներ զարդարման համարՊատրաստման եղանակը դիտեք տեսանյութում