Տորթ թագավորական դուետ․ անչափ նուրբ, համեղ և քնքուշ՝ մուսով տորթ

Խոհանոց

Այսօր պատրաստելու ենք Տորթ Թագավորական դուետ․ Անչափ նուրբ, համեղ և քնքուշ մի տորթ, որն իսկապես իր թագավորական անվանը շատ է համապատասխանում։ Իսկ մուսը առանձնահատուկ թեթևություն կտա այս հատապտղային հրաշքին։

Բաղադրիչներ

  • Խմոր -Ձու – 3 հատ
  • Շաքարավազ կամ փոշին – 100 գր․
  • Աղ 1 պտղունց
  • Կակաո – 2 ճ․ գդ․
  • Ալյուր – 60 գր․
  • Կիտրոն – մի քանի կաթիլ

Մուսի մեկ շերտի համար սպիտակ շոկոլադով

  • Սերուցք – 150 մլ 28-30 % յուղայնության հրուշակեղենի համար նախատեսված
  • Շաքարավազ – 1 ճ․ գդ․
  • Ձու -1 հատ
  • Սպիտակ շոկոլադ – 100 գր․
  • Ժելատին – 3 գր․

Մուսի երկրորդ շերտի համար սև դառը 70%-անոց շոկոլադով

  • Սերուցք – 150 մլ 28-30 % յուղայնության հրուշակեղենի համար նախատեսված
  • Շաքարավազ – 1 ճ․ գդ․
  • Ձու -1 հատ
  • Դառը 70%-անոց Սև Շոկոլադ – 100 գր․
  • Ժելատին – 3 գր․

Տիրամիսու թխվածքաբլիթներ և հատապտուղներ զարդարման համար

Պատրաստման եղանակը դիտեք տեսանյութում

Նյութը հրապարակման պատրաստեց ARMBLOG–ը

Կայքից արգելվում է նյութը պատճենել

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

Կիսվել սոց․ ցանցերում