Խոհանոց

Մայրիկս սովորեցրեց, թե ինչպես մանր կտրատել կաղամբը` առանց դանակի և հատուկ գործիքների

Շատ հաճախ, աղցանների կամ շոգեխաշելու համար, դուք պետք է մանր կտրատեք կաղամբը:

Այո, դա կարելի է անել ձեռքով` օգտագործելով սովորական խոհանոցային դանակ, բայց դա պահանջում է մեծ ֆիզիկական ջանք և շատ ժամանակ:

Մայրիկս սովորեցրեց, թե ինչպես մանր կտրատել կաղամբը` առանց դանակի և հատուկ գործիքների

Բլենդերը նույնպես շատ օգտակար չէ:

Կաղամբի տերևները վերածվում են պյուրեի` տհաճ համով և արտաքին տեսքով զանգվածի:

Բացի այդ, բանջարեղենը շատ հյութ է արձակում, որը պատրաստելիս ընդհանրապես պետք չէ:

Եվ տերևներն իրենք, շեղբերների ֆիզիկական ազդեցության պատճառով, փոխում են դրանց կառուցվածքը։

Մայրիկս սովորեցրեց, թե ինչպես մանր կտրատել կաղամբը` առանց դանակի և հատուկ գործիքների

Կաղամբի համար կա նաև հատուկ քերիչ:

Բայց դրա միջով անցած տերևները դեռևս չափազանց մեծ են մնում:

Պարզվեց, որ լուծումը պարզ էր և հանճարեղ:

Բավական է կաղամբը քերել սովորական քերիչով:

Հարմարության համար գլուխը կարելի է բաժանել չորս մասի, այսպես գործընթացը կընթանա ավելի արագ:

Մայրիկս սովորեցրեց, թե ինչպես մանր կտրատել կաղամբը` առանց դանակի և հատուկ գործիքների

Այս եղանակով կտրտած կաղամբը հիանալի է բանջարեղենային կոտլետներ պատրաստելու համար:

Այն պարզապես մանր չէ և խոշոր էլ չէ:

Կաղամբով կոտլետներ պատրաստելու զանգվածի համար, սովորական քերիչն օգտագործելու դեպքում, կպահանջվի հինգ րոպե:

Նախկինում դուք ստիպված էիք մի քանի անգամ ավելի շատ ժամանակ ծախսել բանջարեղեն կտրատելու համար։

Կիսվել սոց․ ցանցերում