Մայրիկս սովորեցրեց, թե ինչպես մանր կտրատել կաղամբը` առանց դանակի և հատուկ գործիքների
Շատ հաճախ, աղցանների կամ շոգեխաշելու համար, դուք պետք է մանր կտրատեք կաղամբը:
Այո, դա կարելի է անել ձեռքով` օգտագործելով սովորական խոհանոցային դանակ, բայց դա պահանջում է մեծ ֆիզիկական ջանք և շատ ժամանակ:

Բլենդերը նույնպես շատ օգտակար չէ:
Կաղամբի տերևները վերածվում են պյուրեի` տհաճ համով և արտաքին տեսքով զանգվածի:
Բացի այդ, բանջարեղենը շատ հյութ է արձակում, որը պատրաստելիս ընդհանրապես պետք չէ:
Եվ տերևներն իրենք, շեղբերների ֆիզիկական ազդեցության պատճառով, փոխում են դրանց կառուցվածքը։

Կաղամբի համար կա նաև հատուկ քերիչ:
Բայց դրա միջով անցած տերևները դեռևս չափազանց մեծ են մնում:
Պարզվեց, որ լուծումը պարզ էր և հանճարեղ:
Բավական է կաղամբը քերել սովորական քերիչով:
Հարմարության համար գլուխը կարելի է բաժանել չորս մասի, այսպես գործընթացը կընթանա ավելի արագ:

Այս եղանակով կտրտած կաղամբը հիանալի է բանջարեղենային կոտլետներ պատրաստելու համար:
Այն պարզապես մանր չէ և խոշոր էլ չէ:
Կաղամբով կոտլետներ պատրաստելու զանգվածի համար, սովորական քերիչն օգտագործելու դեպքում, կպահանջվի հինգ րոպե:
Նախկինում դուք ստիպված էիք մի քանի անգամ ավելի շատ ժամանակ ծախսել բանջարեղեն կտրատելու համար։