Ներկայացնում ենք մսով կարկանդակի հրաշալի բաղադրատոմս:Բաղադրիչները՝
650 գ. խոզի մսի ֆարշ
6 ձու
Շերտավոր խմոր
50 գ. մոցարելլա պանիր
15 գ. սխտոր
35 գ. մաղադանոս
Աղ ըստ ճաշակի
Սև աղացած պղպեղ ըստ ճաշակի
Պատրաստումը՝
1. Նախօրոք պատրաստիր ֆարշը և ձվերը: Պինդ խաշիր 4 ձուն:2. Ֆարշին ավելացրու 1 հում ձուն, աղ և պղպե: Լվա, կտրտիր և ֆարշին ավելացրու մաղադանոսը, սխտորը: Լավ խառնիր:
3. Բարակ շերտերով կտրտիր մոցարելլան: Պետք կլինի այդպիսի մոտ 9 կտոր:4. Սննդային մագաղաթի վրա դիր շերտավոր խմորի շերտ, վրան դիր ֆարշի կեսը:5. Հարթեցրած ֆարշի վրա դիր պանրի 5 շերտ, հետո 4 խաշած ձվերը: Ձվերի վրա դիր պանրի մնացած շերտերը:6. Մնացած ֆարշով ծածկիր ձվերով միջուկը:7. Խմորի երկու ազատ մասերում 6 անկյունագծային կտրվածք արա: Ձևավորիր կարկանդակը՝ խմորին հյուսի ձև տալով:8. Հարիր հում ձուն և լավ քսիր կարկանդակի վրա:9. Պատրաստված կարկանդակը դիր մինչև 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը, սպասիր կես ժամ, մինչև լրիվ պատրաստ լինի:10. Այսպիսի տեսք կունենա կտրված կարկանդակը