Լավաշով այս պարզ ընթրիքն այնքան համեղ է, որ նույնիսկ դժվար է հավատալ

Խոհանոց

Եթե ​​ցանկանում եք հաճոյանալ և զարմացնել հյուրերին կամ տան անդամներին անսովոր և գեղեցիկ լցոնած կարկանդակով, օգտագործեք հետևյալ բաղադրատոմսը։

Այն կստացվի օրիգինալ և ախորժելի:

Լավաշով այս պարզ ընթրիքն այնքան համեղ է, որ նույնիսկ դժվար է հավատալ

Ինչ բաղադրիչներ են անհրաժեշտ։

Պատրաստման համար անհրաժեշտ է` հինգ ձու, երեք պիտա հաց, 120–130 գրամ պինդ պանիր, 100 գրամ թթվասեր, մոտ 30 գրամ կանաչ սոխ (մի քանի ճյուղ), ինչպես նաև աղ և համեմունքներ։

Լավաշով այս պարզ ընթրիքն այնքան համեղ է, որ նույնիսկ դժվար է հավատալ

Լցոնելու համար ձեզ հարկավոր է երկու ձու, երեք ճաշի գդալ կաթ, ըստ ցանկության չորացրած խոտաբույսեր (կարող եք նաև օգտագործել թարմ անուշաբույր կանաչեղեն), ինչպես նաև 80 գրամ թթվասեր և մի փոքր աղ:

Պատրաստում.

Այս կշտացնող և ընտիր պիրոգը պատրաստելու համար խոհարարական որևէ հատուկ հմտություն չի պահանջվում: Նախ պետք է լցոնը պատրաստել:

Ձվերը պինդ խաշել, սառը ջրի մեջ սառեցնել, կեղևել և քերել: Պանիրը նույնպես քերել և կանաչ սոխը դանակով մանր կտրատել։ Միավորել այս բոլոր բաղադրիչները և ավելացնել թթվասերը` համեմունքներով և աղով: Ամեն ինչ լավ հարեք՝ միատարր զանգված ստանալու համար:

Լավաշով այս պարզ ընթրիքն այնքան համեղ է, որ նույնիսկ դժվար է հավատալ

Հաջորդիվ, լավաշի վրա քսեք միջուկը և գլորեք դրանք բավականին խիտ ռուլետի տեսքով:

Յուրաքանչյուր գլանակը կտրեք մոտ 4-5 սանտիմետր հաստության:

Լավաշով այս պարզ ընթրիքն այնքան համեղ է, որ նույնիսկ դժվար է հավատալ

Նախատրաստեք կլոր կաղապարը, ծածկեք այն պերգամենտով (թխելու թուղթ), պատերը և տակը պատեք բուսական յուղով կամ կարագով: Ապա ռուլետի կտորները բավականին ամուր շարեք:

Լավաշով այս պարզ ընթրիքն այնքան համեղ է, որ նույնիսկ դժվար է հավատալ

Հում ձվերն ամանի մեջ կոտրեք` խառնելով կաթի և թթվասերի հետ և ավելացնելով կանաչեղեն և աղ: Լցնել այս հեղուկը կտրտած ռուլետների վրա` հավասարաչափ բաշխելով ամբողջ մակերևույթի վրա:

Լավաշով այս պարզ ընթրիքն այնքան համեղ է, որ նույնիսկ դժվար է հավատալ

Կաղապարը 25 րոպեով ուղարկեք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ: Այս ընթացքում ձեր պիրոգը վարդագույն կդառնա, նաև փափուկ, փքված և ամբողջական (կտորները կֆիքսվեն թխելու գործընթացում լցոնով): Արտաքուստ դրանք լցոնած ուտելի վարդերի նման կլինեն։

Լավաշով այս պարզ ընթրիքն այնքան համեղ է, որ նույնիսկ դժվար է հավատալ

Մատուցեք կարկանդակը տաք- տաք թեյի հետ։ Բայց նույնիսկ սառը վիճակում, նման պարզ ու հետաքրքիր թխուկը նույնպես շատ համեղ է:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց ARMBLOG–ը

Կայքից արգելվում է նյութը պատճենել

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

Կիսվել սոց․ ցանցերում