Պատրաստման եղանակը1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 200 աստիճան: Թխման համար նախատեսված կաղապարը յուղապատել:Ալյուրը խառնել սոդայի, փխրեցուցչի, աղի և քիմիոնի սերմերի հետ:
2. Առանձին թասի մեջ խառնել յոգուրտը, ջրիկ մեղրը և կաթը:3. Յոգուրտային զանգվածը լցնել ալյուրի վրա և լավ խառնել:Խմորը պետք է ստացվի պինդ և կպչուն: Լավ հունցել մի քանի րոպե:4. Խմորը տեղավորել նախապատրաստած կաղապարի մեջ:
5. Խմորը դնել ջեռոցը և թխել 30 րոպե: Հետո իջեցնել ջերմաատիճանը մինչև 180 աստիճան և շարունակել թխել ևս 20 րոպե:Մատուցել սառը վիճակում: