Երբեմն այնքան դժվար է լինում նախաճաշ պատրաստելը, որ և՛ արագ լինի, և՛ կշտացնող ու համեղ։Նման դեպքերում օգնության է հասնում պանրով ռուլետը, որի բաղադրատոմսն է այսօր ներկայացնում Positive-ը։Անհրաժեշտ բաղադրիչներն են․
500 գրամ հավի փափկամիս
180 գրամ պինդ տեսակի պանիր
4 ձու
2-3 ճ․գ․ ալյուր
3 ճ․գ․ թթվասեր
Ոչ մեծ գլուխ սոխ
Համեմունքներ
Բուսայուղ
Պատրաստման եղանակը1. Պանիրը քերեք խորը թասի մեջ։2. Պանրի վրա կոտրեք ձուն, ավելացրեք ալյուրը, թթվասերը, համեմունքները։ Լավ խառնեք։
3. Ջեռոցի տապակի մեջ յուղաթուղթ փռեք և բուսայուղ քսեք։4. Պանրային զանգվածը լցրեք յուղաթղթի վրա և հնարավորինս համաչափ տարածեք։ Թխեք 180 աստիճանի տակ մոտ 15 րոպե։5. Հավի միսը աղացեք, սոխը մանր կտրատեք և ավելացրեք խճողակին, աղ, սխտոր և համեմունքներ արեք, խառնեք։6. Խճողակը զգուշությամբ տարածեք պանրի զանգվածի վրա՝ հենց տապակի մեջ։7. Ռուլետի նման փաթաթեք։ Յուղաթղթի վրայից 2 տակ փայլաթիթեղ փաթաթեք։ Ստացված «կոնֆետը» թխեք մոտ մեկ ժամ 180 աստիճանի տակ։8. Ռուլետը կտրատեք և մատուցեք տաք վիճակում։