- փայտիկներ,
- պապրիկա,
- սխտոր. կարող եք վերցնել մանրացրած կամ մի քանի պճեղ՝ կտրած դանակով,
- կարտոֆիլ,
- բուսական յուղ՝ տապակելու համար:
Կարտոֆիլները շարեք փայտիկների վրա։
Տապակեք բուսական յուղով լի մեծ և խորը թավայի կամ որևէ զանգվածի մեջ (որպեսզի փայտիկները և կարտոֆիլներն ամբողջովին լինեն մեջը)։Իջեցրեք կարտոֆիլները յուղի մեջ և որևէ խոհանոցային իրի օգնությամբ շրջեք, որպեսզի դրանք տապակվեն բոլոր կողմերից։Անձեռոցիկի վրա լցրեք պապրիկայի, աղի և սխտորի շերտ, ով ինչ սիրում է։ Այնուհետև յուրաքանչյուր շամփուր պտտեք այդ շերտերի մեջ, որպեսզի այն համեմվի։
Վերջ։ Մեր չիպսերը պատրաստ են։ Մատուցեք այն կետչուպով և մայոնեզով։