Ինչպես պիցցան ավելի հյութեղ դարձնել. պատրաստեք այս սոուսը

Խոհանոց

Բաղադրիչներ

1. Տոմատի խյուս – 500 գ

2. Ձիթապտղի յուղ – 30 մլ

3. Ծովի աղ – 1/2 թ/գ

4. Շաքարավազ – 10 գ

5. Սխտոր – 2 հատ

6. Խնկածաղիկ (Орегано) – 1/2 թ/գ

7. Չորացրած ռեհան – 1/2 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ցածր կրակի վրա տաքացնել տոմատի խյուսը, ավելացնել ձիթապտղի յուղը, աղը և շաքարավազը: Եփել մոտ 20 րոպե:

2. Պատրաստ լինելուց մոտ 5 րոպե առաջ սոուսին ավելացնել մանր կտրատված սխտորը և չորացրած խոտաբույսերը:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց NEWS ARMBLOG–ը

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց ARMBLOG–ը

Կայքից արգելվում է նյութը պատճենել

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

Կիսվել սոց․ ցանցերում