Եթե կան մարդիկ, որոնց ներկայությամբ բարդ տեխնիկան ինքն իրեն փչանում է, ապա ինչո՞ւ զարմանալ, եթե կան այնպիսի «հակախոհարարներ», որոնք ի վիճակի չեն ապուրին աղ լցնել կամ վարունգը մանրացնել` առանց ամբողջությամբ խոհանոցը տակնուվրա անելու:Ոչ, սա չափազանցություն չէ, թերևս ամենաքիչն է ուստի ամբողջ մարդկության համար ավելի հեշտ և շահավետ է նման մարդկանց հեռու պահել խոհանոցից:Պարզապես մի ափսե ուտելիք տալ և անմիջապես կողպել դուռը։«Իմ ընկերը բրնձի փոխարեն աղ էր լցրել կաթսայի մեջ և չէր հասկանում, թե ինչու է այդքան երկար եփվում»
9 ժամյա` դանդաղ կրակի վրա պատրաստվող պիցցայի հետևանքները: Նա պարզապես քնել էրԻդեալական միջոց ստամոքսի մաքրման և քաշի կորստի համա՞ր
Պլաստմասսան հեշտությամբ է հալվում, իսկ վառարանի ներսում` առավել ևսՍրանք սոխի օղակներ են: Վերին մասը այրվել է, բայց ներսը հում է. Ոչ մի հմուտ խոհարար չի կարող այդպես անելՍտուգեք պիտակները: Օրինակ, աղացած պղպեղը, որն ավելի քան 25 տարեկան է, դժվար թե պիտանելի լինի: Պատրաստի ուտեստն այնքան էլ լավ համ չուներՍթեյքը գրիլի վրա – ի՞նչը կարող է ավելի հեշտ լինել: Ոչինչ, պարզապես այժմ պետք է վերանորոգել պատըՌոլլեր պատրաստելու փորձը կրկին ձախողվեցՏեսողական օրինակ, թե ինչու չպետք է վաֆելնիցան բացել, քանի դեռ արտադրանքը ամբողջովին պատրաստ չէՃանաչեցի՞ք բեզեն: Մենք էլ ոչ, իսկ ըստ գաղափարի, դա նրանք ենՎառարանն ակնթարթորեն չի սառչում, հիշեք սաԱյն փշրվել է մանր կտորների. Հիմա ինչպե՞ս հանել ուտեստըԵրբևէ պատահե՞լ է սա ձեզ հետԴա այնքան պարզունակ է, որ դժվար է հավատալՏանտիրուհին ամբողջ օրը տանջվեց խոհանոցում: Իսկ վերջում պարզապես որոշեց մի փոքր աղ ավելացնել մակարոնեղենին…Ինչ է տեղի ունենում, երբ թխելու յուղաթուղթը փոխարինվում է սովորական յուղովՑտեսություն տնական պիցցաՔաղցր կարտոֆիլը խորը տապակի մեջ պատրաստելու տպավորիչ հետևանքըԱնկեղծ ու բաց՝ ահա թե ինչպես է ստացվում տնական հացն անփորձ խոհարարի մոտ