Այսօր իմ ծանոթ մանղալչին վերջապես ասաց լավ քյաբաբի ֆարշ պատրաստելու գաղտնիքը․ ահա այն

Իսկական քյաբաբի ֆարշը պետք է այնպիսին լինի, որ շշի վրայից չընկնի, լինի փքուն և արտակարգ համեղ։

Ինձ քյաբաբի ֆարշի բաղադրատոմսն այսօր ասաց իմ ծանոթ մանղալչիներից մեկը, որը սիրով կներկայացնեմ ձեզ։

Բաղադրամասեր

1 կգ տավարի մսին՝

200 գրամ սալ,

280 գրամ գլուխ սոխ,

300 գրամ հավի բուդ,

1 թեյի գդալ սոդա,

5-6 թեյի գդալ կիտրոնի հյութ,

Աղ ՝ ըստ ճաշակի,

100-150 մլ ջուր,

Կարմիր քաղցր աղացած պղպեղ ՝ ըստ ճաշակի

Այսօր իմ ծանոթ մանղալչին վերջապես ասաց լավ քյաբաբի ֆարշ պատրաստելու գաղտնիքը․ ահա այն

Պատրաստման եղանակը

Տավարի միսը, սալը, հավի միսը 2 անգամ աղացեք։

Այնուհետև աղացեք սոխի հետ և ավելացրեք մնացած բոլոր համեմունքները։

Լավ տրորեք։

Այսօր իմ ծանոթ մանղալչին վերջապես ասաց լավ քյաբաբի ֆարշ պատրաստելու գաղտնիքը․ ահա այն

Թողեք սառնարանում մի փոքր սառի և վերջ քյաբաբի ֆարշը պատրաստ է։

Загрузка ...