Կիտրոնով ռուլետ․ այն շատ լավ համ ունի, և հեշտ է պատրաստելը

Խմորի համար՝

կաթ — 60 մլ,

կարագ — 2 ճաշի գդալ,

ալյուր — 100 գ,

եգիպտացորենի օսլա — 2 ճաշի գդալ,

փխրեցուցիչ — 1 թեյի գդալ,

ձու — 3 հատ,

աղ — մի պտղունց,

շաքարավազ — 150 գ,

Միջուկի համար՝ 

կիտրոնի հյութ — 30 մլ,

կիտրոն — 1 հատ,

ձու — 3 հատ,

շաքարավազ — 100 գ,

կարագ — 50 գ,

շաքարի փոշի

Պատրատման եղանակը

Նյութը հրապարակման պատրաստեց ARMBLOG–ը

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

Загрузка ...