Այլևս երբեք խաշած մակարոնի ջուրը չեք թափի. 7 հիանալի գաղափար՝ այն կենցաղում ու խոհանոցում օգտագործելու համար

Մակարոնը պատրաստելուց հետո, որպես կանոն, ջուրը թափում են:

Բայց քչերը գիտեն, որ այդ ջուրը կարելի է օգտագործել:

Ձեզ համար մի քանի օգտակար մտքեր ենք պատրաստել:

Այլևս երբեք խաշած մակարոնի ջուրը չեք թափի. 7 հիանալի գաղափար՝ այն կենցաղում ու խոհանոցում օգտագործելու համար

1․ Նրբաբլիթների և բլիթների համար

Խորհուրդ նրբաբլիթների և բլիթների սիրահարների համար. կաթի փոխարեն օգտագործեք խաշած մակարոնի ջուրը:

Բլիթները կստացվեն պասային և հակաալերգիկ: Զանգվածը կիսելի տեսք կունենա, բայց բլիթները շատ լավ կստացվեն, իսկ համն ուղղակի հիանալի կլինի:

2․ Սոուսների համար

Որպեսզի սոուսն ավելի ջրիկ և համեղ ստացվի, կարելի է այնտեղ ավելացնել երկու գդալ խաշած մակարոնի ջուր:

3․ Լոբազգիները թրջելու համար

Լոբին, ոլոռը, ոսպը պատրաստելուց առաջ պետք է թրջել ջրում:

Դրա համար որոշ խոհարարներ օգտագործում են խաշած մակարոնի ջուրը:

4․ Վաննա՝ ոտքերի համար

Այն մարդիկ, ում ոտքերը ցավում կամ այտուցվում են, անպայման պետք է փորձեն այս միջոցը: Թրջեք ձեր ոտքերը խաշած մակարոնի ջրով:

Հանգստացնող ջերմությունը և դրա միջի հանքային նյութերն անմիջապես անում են իրենց գործը: Փորձեք և կհամոզվեք:

5․ Շոգեխաշելու համար

Սա հիանալի միջոց է բանջարեղեն պատրաստելու համար:

Այս անգամ փորձեք պատրաստել դա խաշած մակարոնի ջրով: Բանջարեղենի համը զգալիորեն ավելի լավն է լինում:

6․ Որպես ապուրի հիմք (արգանակ)

Պատրաստեք, օրինակ, կարտոֆիլի ապուրը խաշած մակարոնի ջրով: Այն շատ սննդարար է:

7․ Ստեղծագործելու համար

Ձևավոր խմոր պատրաստելու համար հարմար կլինի խաշած մակարոնի ջրով այն պատրաստել:

Տարայի մեջ լցրեք երկու բաժակ ալյուր, մեկ բաժակ մանր աղ, որպեսզի չկպչի ձեռքերին:

Տվեք խմորին ձեր ուզած տեսքը և դրեք մինչև 80 աստիճան տաքացրած ջեռոցը մոտավորապես երկու ժամով:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց ARMBLOG–ը

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

Загрузка ...