Օրական 3 ճաշի գդալը ձեզ կազատի ճարպից և խոլեստերինից

Վատ խոլեստերինի մակարդակը նվազեցնելու և լավ խոլեստերնինը բարձրացնելու համար բժիշկները խորհուրդ են տալիս առողջ սննդակարգ և ֆիզիկական վարժություններ: Կարմիր յուղոտ միսը փոխարինեք անյուղ մսով, հավի կամ հնդկահավի մսով:

Ոչ միայն ձմռանն է պետք սննդակարգում սոխ և սխոր ներառել: Դրանք պետք է օգտագործել բոլոր սեզոններին:

Ներկայացնում ենք բնական բաղադրատոմս 2 բաղադրիչով, որը կօգնի վերացնել օրգանիզմում և որովայնի հատվածում կուտակված «վատ» յուղը:

Բաղադրիչները՝

  • 12 պճեղ սխտոր
  • 0.5 լ. կարմիր գինի
  • 500-գրամանոց ապակե տարա կափարիչով

Օրական 3 ճաշի գդալը ձեզ կազատի ճարպից և խոլեստերինից

Պատրաստումը՝

Մաքրեք սխտորը, կտրեք 4 մասի:

Լցրեք ապակե տարայի մեջ և ավելացրեք կամիր գինին:

Տարան լավ փակեք և դրեք արևի տակ:

2 շաբաթ ամեն օր թափահարեք:

Խառնուրդը քամեք, հեղուկը լցրեք կափարիչով մուգ տարայի մեջ:

Օգտագործումը՝

Ընդունեք 1-ական ճ. գ. օրական 3 անգամ:

Օգտագործեք 1 ամիս:

Ընդմիջում արեք 2 ամսով, անհրաժեշտության դեպքում բուժումը կրկնեք:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց ARMBLOG–ը

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

Загрузка ...