Կրեմը՝ շատ հագեցնող, իսկ բիսկվիթը՝ անչափ նուրբ․ ներկայացնում ենք հրաշալի տորթի բաղադրատոմս

Խմորի համար՝

Ձվի դեղնուց՝ 4 հատ (80 գ),

Շաքարավազ՝ 50 գ,

Աղ մի պտղունց,

Վանիլ՝ 1 թեյի գդալ,

Կարագ՝ 200 գ,

Փխրեցուցիչ՝ 8 գ,

Ալյուր՝ 320 գ,

Բեզեի համար՝

Ձվի սպիտակուց՝ 4 հատ (150 գ),

Շաքարի փոշի՝ 150 գ,

Աղ մի պտղունց,

Վանիլ՝ 1 թեյի գդալ,

Նուշի ալյուր՝ 80 գ,

Մուրաբա (հաղարջ)՝ 400 գ,

Կրեմի համար՝

Կաթ՝ 500 մլ,

Շաքարավազ՝ 150 գ,

Ձու՝ 2 հատ,

Աղ՝ մի պտղունց,

Վանիլ՝ 1 թեյի գդալ,

Եգիպտացորենի օսլա՝ 50 գ,

Կարագ (փափուկ)՝ 150 գ։

Պատրաստման եղանակը

Նյութը հրապարակման պատրաստեց ARMBLOG–ը

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

Загрузка ...