Ջեռոցում թխված գդալներ՝ խավիարով և կարագով․ աննկարագրելի համեղ և գեղեցիկ

2. Խմորը թեթև սեղմեք գդալի վրա, որպեսզի այն գդալի ձևն ընդունի։ Թավայի մեջ յուղաթուղթ փռեք և դասավորեք խմորով գդալները։ Թխեք 15 րոպե 180 աստիճանի տակ։

Բաղադրիչներ

• Շերտավոր խմոր

• Մի քանի սովորական թեյի գդալ

• Սառեցված կարագ

• Ձկան կարմիր խավիար

Պատրաստման եղանակը

1. Խմորը բացեք, վրան իրարից 4 սմ հեռավորության վրա շարեք գդալները և դանակով կտրեք գդալի ուրվագծով։

3. Թողեք գդալները ամբողջովին սառչեն։ Սառած կարագը քերիչով անցկացրեք։

4. Գդալները լցրեք կարագով, վրայից դրեք խավիարը։ Սա աննկարագրելի համեղ է, իսկ տեսքը պարզապես ցնցող է։