Աղջիկը լավաշի մեջ փաթաթեց մի կտոր պանիր. 10 րոպե անց ես ապշեցի

Տաք և անուշահոտ նախաճաշ, եթե սառնարանում ունեք լավաշ, լոլիկ, բեկոն և պանիր:

Լավաշի շերտի վրա քսե՛ք սերուցքային պանրի բարակ շերտ:

Վրան լցրեք մանր կտրատած լոլիկի խորանարդիկներ:

Խորանարդիկների վրա կտրատեք նաև բեկոնը, կանաչին:

Քերիչով քերեք մի փոքր պանիր, և այս ամենն ավելացրեք լավաշի վրա:

Ռուլետի նման փաթաթեք և տեղադրեք ջեռոցում (200˚C):

10 րոպե հետո համեղ նախաճաշը պատրաստ է:

Աղջիկը լավաշի մեջ փաթաթեց մի կտոր պանիր. 10 րոպե անց ես ապշեցի

Բարի ախորժակ 

Նյութը հրապարակման պատրաստեց ARMBLOG–ը

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

Загрузка ...