Հումուս և թահին․ Նման համեղ ՀՈՒՄՈՒՍ ես դեռ ոչ մի տեղ չէի կերել

Ողջույն այսօր պատրաստելու ենք Հումուս, ինչպես նաև թահին՝ քունջութի մածուկ, տնային պայմաններում մեր ձեռքերով։

Հումուսը իր օգտակարությամբ և համով հայտնի նախուտեստ է, հատկապես պահքի շրջանում չէինք կարող այն շրջանցել։

Թահին բաղադրիչներ

Քունջութ – 300 գր․

Զեյթունի ձիթայուղ – 50 գր․

Աղ

Հումուս բաղադրիչներ

Սիսեռ – 400 գր․

Սխտոր – 3 ատամ

Չիլի կծու պղպեղ փոշի – 0․5 թ․ գդ․

Քաղցր կարմիր պղպեղ – 3 թ․ գդ․

Սև կծու պղպեղ փոշի մի փոքր

Կիտրոն -1 փոքր թարմ ճզմած

Թահին – Քունջութի մածուկ – 2–3 ճաշի գդալ

Պատրաստման եղանակը դիտեք տեսանյութի մեջ

Նյութը հրապարակման պատրաստեց ARMBLOG–ը

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

Загрузка ...