Տորթ «Պանչո»․ ներկայացնում ենք հայտնի տորթի բաղադրատոմսը

Բաղադրամասեր

Խմորի համար՝ 

200 գ ալյուր

40 գ կակաո

10 գ փխրեցուցիչ

6 հատ ձու

մի պտղունց աղ

200 գ շաքարավազ

120 մլ կաթ

80 գ բուսական յուղ

Կրեմի համար՝ 

400 գ սերուցք

300 գ թթվասեր 20%

130 գ շաքարի փոշի

Միջուկի համար՝

300 գ արքայախնձոր (թարմ կամ պահածոյացված)

100 գ բալ

50 գ ընկույզ

Անհրաժեշտ է նաև՝ 

30 գ սերուցք,

30 գ մուգ շոկոլադ,

Ընկույզներ զարդարման համար

Պատրաստման եղանակը

Նյութը հրապարակման պատրաստեց ARMBLOG–ը

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

Загрузка ...