Յուրաքանչյուր ջենթլմեն ունի իր սիրելի ուտեստը, որը դեն նետելը ցավ է, հատկապես, եթե այն ծածկված է մուրով։ Ես առաջարկում եմ պարզ և արդյունավետ միջոց՝ ձեր կաթսաները և թավաները մաքուր և հիանալի տեսք ունենալու համար: Այն, ինչ ձեզ հարկավոր է.
Հրահանգներ:1. Սպասքները փակ տոպրակի մեջ դնել ու մեջը մի քիչ ամոնիակ լցնել։2. Հնարավորինս շատ օդի ենթարկվել, պայուսակը ամուր կապել և ամրացնել ժապավենով: 3. Մնա պատշգամբում կամ դրսում 1-2 ժամ՝ խցանման մակարդակից հեռու։ Սա կարևոր է սենյակում ամոնիակի ուժեղ հոտը վերացնելու համար: 4. Հեռացրեք սպասքը պարկից, լվացեք սառը ջրով և մաքրեք սպունգի կոշտ կողմով։Այլընտրանքային մեթոդ.
1. Վերցրեք մի մեծ տարա և դրա մեջ նոսրացրեք քացախը սառը ջրով։2. Դատարկեք թավան և թողեք 1–2 րոպե։3. Ժամանակ առ ժամանակ ստուգեք՝ սպունգով մաքրելով մնացած կեղտը:Այս մեթոդը պակաս ագրեսիվ է, ուստի սպասքի մակերեսը կմնա անձեռնմխելի: Քացախի հոտը նվազագույն կլինի, եթե լուծումը ճիշտ նոսրացվի, ուստի չարժե այն փոխել։ Երկու եղանակ, որոնք կօգնեն մաքրել նույնիսկ ամենահին կաթսաներն ու թավաները: Այժմ ձեր ճաշատեսակները կրկին նոր տեսք կունենան:
- ամոնիակ,
- մի քանի պլաստիկ տոպրակներ,
- սկոտչ.

