Ես ձեզ կասեմ, թե ինչու պետք է ձեր դանակը պատել ատամի մածուկով: Ես ձեզ ցույց կտամ նաև, թե ինչպես կարելի է սրել քերիչ, մկրատ և բլենդերի դանակները։
Դանակը ատամի մածուկով սրելը
Մկրատները, բոլոր դանակները և այլ սուր առարկաները, որոնք մենք օգտագործում ենք խոհանոցում, ժամանակի ընթացքում դառնում են ձանձրալի: Մեր օրերում դուք կարող եք ձեռք բերել մի շարք գործիքներ սրելու համար: Բայց եթե դրանք չունեք, կարող եք օգտագործել իմպրովիզացված միջոցներ:
Դանակի պատրաստում.Դանակի սայրին մի քիչ ատամի մածուկ քսեք և հավասարաչափ բաշխեք։

Մածուկը պարունակում է հղկող նյութեր, որոնք կօգնեն ավելի արդյունավետ դարձնել սրելը։
Կերամիկական ափսեի օգտագործումը.
Վերցրեք կերամիկական ափսե կամ գավաթ կոպիտ հատակով:

Ներքևի մասում լցնել մի թեյի գդալ կոպիտ աղ և լցնել մի քիչ քացախ:

Դանակի վրայի մածուկը մի փոքր կչորանա, և դուք կարող եք սկսել սրել։
Դանակի սրում.Կտրեք դանակի սայրը երկու կողմերից նույն քանակությամբ անգամ՝ պահպանելով սրման ճիշտ անկյունը:
Ինչպես սրել մկրատը
Փայլաթիթեղի օգտագործումը.Մանր ալյումինե փայլաթիթեղից մի կտոր պոկեք և մի քանի անգամ ծալեք (փայլաթիթեղը 4 անգամ ծալեցի)։


Մկրատով փայլաթիթեղի վրա կտրվածքներ արեք։

Նման սրումից հետո մկրատը հեշտությամբ կկտրի նույնիսկ փափուկ անձեռոցիկը։
Ինչպես սրել քերիչը
Փայլաթիթեղ:Պոկեք փայլաթիթեղի մի կտոր և ճմրթեք այն գնդակի տեսքով:

Այս փայլաթիթեղով նրբորեն քսեք քերիչը։ Զգույշ եղեք, որ չվնասվեք։

Սրանից հետո քերիչը նորից սուր կդառնա։
Ինչպես սրել բլենդերի շեղբերները
Ձվի կեղևի օգտագործումը.Սառեցված ձվի կճեպը լցնում ենք բլենդերի տարայի մեջ։

Մանրացրեք այն:

Սա կսրի բլենդերի շեղբերները: Խնդրում ենք նկատի ունենալ, որ ձվի կճեպը շատ քերծվածքներ է թողնում ամանի վրա, ուստի, եթե դա մտահոգիչ է, ընտրեք սրման այլ եղանակ:
Ինչպես մաքրել ժանգը դանակից
Դանակի մաքրում.Սրելուց առաջ դանակը պետք է լավ լվանալ։
Դանակի սայրին քսեք մի փոքր քանակությամբ ատամի մածուկ և տարածեք այն:
Թող մածուկը մի փոքր չորանա։
Կտրեք ձեր դանակը վերը նկարագրված մեթոդներով:
Այժմ դուք գիտեք, թե ինչպես սրել դանակները, մկրատները, քերիչները և բլենդերի շեղբերները տանը՝ առանց հատուկ գործիքների: Հուսով եմ, որ այս խորհուրդները օգտակար էին ձեզ համար: