Ինչպես ճիշտ նշել 2025 թվականը, որպեսզի այն լինի երջանիկ և հաջողակ

Հետաքրքիր

Այս պարզ կանոնները կօգնեն գալիք տարին ուրախ և հաջողակ դարձնել։

2025 թվականին չինական Նոր տարին կսկսվի հունվարի 29-ին, և դրա խորհրդանիշը կլինի Կանաչ ծառի օձը: Համարվում է, որ այս տարին փոխակերպող է և ստիպում է շատ մարդկանց դուրս գալ իրենց հարմարավետության գոտուց և օգտագործել իմաստությունը:

Այս փոփոխություններն անհրաժեշտ են կյանքը բարելավելու համար, ուստի հաջորդ տարին մեծ ջանքեր կպահանջի։ Ամանորին նախորդող ժամանակը արագ կթռչի, ուստի արժե նախօրոք մտածել հաջողության, բարգավաճման, սիրո և ֆինանսական կայունության գրավման նախապատրաստությունների մասին:

Ինչպես նշել 2025 թվականի սկիզբը

Կանաչ օձը չի հանդուրժում միայնությունը: Ավելի շուտ, ընդհակառակը, նա նախընտրում է աղմկոտ ընկերություն, ուստի ավելի լավ է Նոր տարին դիմավորել ընկերների շրջապատում։

Խուսափեք անծանոթ մարդկանց հետ մեծ խնջույքներից. կարևոր է մոտակայքում ունենալ մտերիմ մարդիկ: Ընտրեք տոնակատարության վայրը ձեր հայեցողությամբ՝ լինի դա ռեստորան, թեմատիկ երեկույթ, թե հարմարավետ երեկո տանը:

Ուշադրություն դարձրեք սենյակի ձևավորմանը՝ խուսափեք վառ գույներից, ավելացրեք կանաչ և դեղին երանգներ, օգտագործեք բնական նյութեր։ Տարվա խորհրդանիշից հաջողություն գրավելու համար կարելի է տեղադրել ծովի խճաքարերը:

Դեկորը պետք է ներառի նաև կենդանի տոնածառ կամ առնվազն մի քանի եղևնի ճյուղեր, քանի որ օձը գնահատում է կանաչը:

Ինչ պետք է լինի սեղանին

Առանձնահատուկ ուշադրության է արժանի ամանորյա սեղանը։ Սկսենք դեկորից՝ նախապատվությունը պետք է տալ բնական նյութերին, քանի որ սինթետիկները լավ չեն համապատասխանում Կանաչ օձին։

Փորձեք ստեղծել էլեգանտ և զուսպ ոճ՝ ավելացնելով հայտարարություններ, ինչպիսիք են անձեռոցիկի օղակները, անսովոր մոմակալները և ափսեները:

Սեղանի հիմնական գունապնակը կարելի է զարդարել բաց գույներով՝ կանաչի և ոսկեգույնի շեշտադրումներով։

Սեղանին պետք է թռչնի միս լինի՝ լինի դա հնդկահավ, հավ, թե բադ:

Տարվա խորհրդանիշը կարելի է վայելել նաև թարմ բանջարեղենի, դեղաբույսերի և մրգերի առատությամբ: Ավանդական թթու վարունգների փոխարեն ավելի լավ է ընտրել թարմ արքայախնձոր։

Կրեատիվությունը կարևոր է նաև սնունդ մատուցելիս՝ սովորական խորտիկների փոխարեն պետք է պատրաստել համեղ կանապեներ, իսկ թունդ ըմպելիքների փոխարեն օգտագործել թեթև կոկտեյլներ։

Նյութը հրապարակման պատրաստեց ARMBLOG–ը

Կայքից արգելվում է նյութը պատճենել

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

Կիսվել սոց․ ցանցերում