Միշտ փորձում եմ բուռն նախաճաշեր պատրաստել։ Գիտեմ, որ առաջին ճաշը արդյունավետ օրվա հիմքն է։ Պանրով և լոլիկով ձվածեղ, լցոնած տորտիլյա կամ տապակած ձու՝ տոստով և աղցանով, իմ նախաճաշի տարբերակներն են: Բայց մինչ ճաշը դեռ դժվար է սպասել. մի քանի ժամ հետո արդեն ուզում ես ուտել, ինչի համար էլ պետք է անառողջ նախուտեստների դիմել: Մի ընկեր ինձ խորհուրդ տվեց
կարագով սուրճ խմել : Սա խորհուրդ է!
Հավանաբար լսել եք գուրմանային համերի մասին, որոնք սկզբում կարող են տարօրինակ թվալ: Օրինակ, ոչ բոլորը կարող են սուրճ խմել կիտրոնի մի կտորով։ Բայց սա համարվում է ոչ միայն համեղ, այլև առողջարար տոնիկ ըմպելիք։ Այսպիսով,
սուրճի մեջ կարագ ավելացնելն ինձ սկզբում վատ գաղափար թվաց: Բայց ես որոշեցի փորձել և չփոշմանեցի դրա համար: Այժմ ես կանոնավոր խմում եմ այս ըմպելիքը։
Ինչու՞ սուրճ եփել կարագով. համ և առավելություններ
Կարագով սուրճ եփելու մի քանի պատճառ կա . Նախ ասեմ համի մասին։ Ըմպելիքը դառնում է ավելի մեղմ՝ կրեմային նոտաներով։ Եթե սիրում եք առավոտյան կազդուրիչ սուրճ , բայց չեք սիրում ըմպելիքի չափազանց թունդ, դառը և երբեմն թթու համը, անպայման փորձեք դրա մեջ մի քիչ յուղ ավելացնել։
Բացի այդ,
կարագով սուրճն անփոխարինելի է նիհարելու համար! Յուղի շնորհիվ ըմպելիքը դառնում է ավելի սննդարար։ Սա կօգնի ձեզ խուսափել անառողջ նախուտեստներից՝ հաջորդ ճաշին սպասելիս: Կարագով սուրճը հեշտությամբ թուլացնում է քաղցը մի քանի ժամով: Ուշադրություն դարձրեք, եթե հետևում եք ձեր կազմվածքին:
Այս տեխնոլոգիայով պատրաստված սուրճը պետք է միայն մեկ անգամ փորձել։ Համոզված եմ, որ դուք կվայելեք սննդարար ըմպելիքի նուրբ համը։ Ես նույնիսկ չեմ կարող հավատալ, որ ժամանակին ես այլ կերպ եմ պատրաստել: Կիսվեք օգտակար տեղեկություններով ձեր ընկերների հետ և մեկնաբանություններում պատմեք մեզ, թե ինչպիսի սուրճ եք սիրում։