Նայեք ձեր մատներին՝ արագ որոշելու ձեր օպտիմալ կերակուրի չափը

Օգտակար

Մեր մարմինն ինքն է մեզ ասում մեր ապրելակերպի մասին բոլոր անհրաժեշտ տեղեկությունները, պարզապես անհրաժեշտ է կարդալ այն։ Օրինակ՝ աջ ձեռքի տարածված մատները. բթամատը նախաճաշ է, այն պետք է լինի առատ, որին հաջորդում է վստահ խորտիկը, այնուհետև կրկին զանգվածային ճաշ, ցերեկային թեթև խորտիկ և շատ, շատ համեստ փոքրիկ մատը՝ ընթրիք: Սկզբունք, որը խորհուրդ է տրվում բոլոր երկրների սննդաբանների մեծամասնության կողմից։ Բայց կան այլ օգտակար կանոններ.

Բռունցք արագ ածխաջրերի չափաբաժինները չափելու համար

Նայեք ձեր մատներին՝ արագ որոշելու ձեր օպտիմալ կերակուրի չափը

Մակարոնեղեն, բրինձ, տապակած կարտոֆիլ, հացահատիկային շատ տեսակներ։ Ձեզ անհրաժեշտ է բռունցքի չափի չափաբաժին, որպեսզի ստանաք արագ ածխաջրերի ձեր մեկանգամյա չափաբաժինը` էներգիայի հարմար աղբյուր:

Չափելով ձեր սպիտակուցի բաժինը

Նայեք ձեր մատներին՝ արագ որոշելու ձեր օպտիմալ կերակուրի չափը

Տոֆու պանիր, եփած կամ տապակած ձուկ, մի կտոր կոտլետ, կոտլետ։ Եթե ​​սպիտակուցի այս աղբյուրը տեղավորվում է ձեր ձեռքի ափի մեջ, ապա դա այն է, ինչ ձեզ հարկավոր է, որպեսզի խուսափեք շատ ուտելուց:

Երկու մատ պանիր

Նայեք ձեր մատներին՝ արագ որոշելու ձեր օպտիմալ կերակուրի չափը

Ոչ, եթե պարզապես ցանկանում եք համտեսել պանրի ուտեստը, կարող եք բաց թողնել այս հուշումը: Բայց եթե խոսքը սննդակարգում պանրի քանակի մասին է սննդանյութերի, օրինակ՝ կալցիումի առումով, ապա բավական է միանգամից երկու մատի չափ կտոր ուտել։

Որքա՞ն կարագ:

Նայեք ձեր մատներին՝ արագ որոշելու ձեր օպտիմալ կերակուրի չափը

Բավականին մի կտոր, ցուցամատի ֆալանգի չափ։ Սա այն յուղն է, որը մենք քսում ենք հացի վրա կամ ավելացնում աղցանի մեջ։

Լրիվ բուռ հատապտուղներ

Նայեք ձեր մատներին՝ արագ որոշելու ձեր օպտիմալ կերակուրի չափը

Կանոնը վերաբերում է նաև մրգերին և բանջարեղենի որոշ տեսակների, օրինակ՝ լոլիկի։ Կերեք այնքան, որքան կարող եք տեղավորել մի բուռ երկու ձեռքի մեջ՝ մեկ մեծ խնձոր, մի քանի կտոր սեխ, մի բուռ հաղարջ և այլն։

Քաղցրավենի՜

Նայեք ձեր մատներին՝ արագ որոշելու ձեր օպտիմալ կերակուրի չափը

Բթամատի առաջին phalanx- ահա թե որքան մեղր, մուրաբա կամ շոկոլադ պետք է լինի մեկ ճաշի մեջ՝ համը փայփայելու և կազմվածքի համար խնդիրներ չստեղծելու համար:

Բռունցք դեսերտ չափելու համար

Նայեք ձեր մատներին՝ արագ որոշելու ձեր օպտիմալ կերակուրի չափը

Երբ ընտրում եք պաղպաղակ, տորթի կտոր կամ կեքք, առաջնորդվեք վրդովմունքից սեղմած բռունցքի չափով. ի՜նչ վնասակար օրգանիզմ է, այն ձեզ թույլ չի տալիս ձեր սրտով համեղ ուտելիք ուտել: Այո, դա այդպես չէ:

Առաջին նշում. այս կանոնները հարմար չեն երեխաների համար, միայն հասուն մեծահասակների համար:
Երկրորդ նշում. բոլորն ունեն հակացուցումներ և անհատական ​​առանձնահատկություններ, մի անտեսեք դրանք հանուն նորաձևության միտումների:

Երրորդ նշում. սննդի որակը միշտ ավելի լավն է, քան քանակը, այս կանոնները միայն օգնում են ուղղորդել նրանց, ովքեր նոր են սկսում մտածել՝ ի՞նչ և ինչքա՞ն եմ ես ուտում:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց ARMBLOG–ը

Կայքից արգելվում է նյութը պատճենել

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

Կիսվել սոց․ ցանցերում