Ճարպի սարսափելի թշնամին` հնդկաձավար։ Այրում է ավելորդը հաշված օրերի ընթացքում

Օգտակար

Առավոտյան դատարկ ստամոքսին կեֆիրով հում հնդկաձավարը հիրավի հիանալի առողջարար բաղադրատոմս է, որը հրաշքներ է գործում և շատ օգտակար է ամբողջ օրգանիզմը մաքրելու համար, ինչը շատ կարևոր է քաշի կորստի, ենթաստամոքսային գեղձի, լյարդի և մեր մյուս կենսական օրգանների համար: Պարզապես մի վախեցեք «հում» բառից: Արդյունքում հնդկաձավարը շատ «խաշած» և համեղ կլինի։ Նույնիսկ ավելի համեղ, քան ավանդաբար եփում են ջրի մեջ։

Առանց ճաշ պատրաստելու նման նախաճաշերի օգուտները շատ շուտով կզգաք, եթե ամեն առավոտ այսպես նախաճաշեք, լավ, առնվազն մի քանի շաբաթ: Բայց նույնիսկ շաբաթական մեկ ծոմ պահելու օրը, դատարկ ստամոքսին կեֆիրով հնդկաձավար ուտելը, օգուտ կբերի ձեր մարմնին, և ենթաստամոքսային գեղձը, լյարդը և ամբողջ մարմինը, որպես ամբողջություն, ձեզ շատ շնորհակալ կլինեն դրա համար: Ի վերջո, ձեր մարմինը կստանա հսկայական մաքրում:

Այսպիսով, ինչպես պատրաստել հնդկաձավար նիհարելու և առողջության համար, որը հրաշքներ է գործում:

Ավելի պարզ պատրաստման գործընթաց պարզապես դժվար է պատկերացնել:

Մեկ անձի համար անհրաժեշտ է ընդունել 2 ճաշի գդալ հում հացահատիկ և 200 գր. կեֆիր կամ կաթնաշոռ կաթ։

Հնդկաձավարը մաքրում ենք, ողողում հոսող ջրով ու թողնում, որ քամվի։

Լցնել խորը ափսեի մեջ, այդ նպատակների համար շատ լավ են ամանները կամ աղցանների փոքր ամանները, լցնել 200 գրամ կեֆիր կամ մածուն, ծածկել կափարիչով կամ ափսեով և գնալ քնելու:

Առավոտյան ձեր հում հնդկաձավարը կեֆիրով, պատրաստված բաղադրատոմսով, որը հրաշքներ է գործում նիհարելու և օրգանիզմը մաքրելու համար, պատրա՛ստ է։

Դուք կարող եք ուտել հենց այնպես, եթե խիստ դիետա է։ Ճաշատեսակն ինքնին համեղ է։ Բայց ցանկության դեպքում կարող եք ավելացնել համեմունքներ՝ սամիթ, քրքում կամ սամիթ։ Եվ կարելի է ուտել ընկույզով, չամիչով, բանանով, խնձորով և մեղրով:

Առողջության համար դատարկ ստամոքսին կերեք հնդկաձավար կեֆիրով և միշտ եղեք գեղեցիկ, կենսուրախ և բարեկազմ:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց ARMBLOG–ը

Կայքից արգելվում է նյութը պատճենել

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին:

Կիսվել սոց․ ցանցերում